2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK KURUL TOPLANTISI YAPILDI

22 Eylül 2022 Perşembe

Akademik Kurul Toplantısı Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Aysun TÜRKMEN Başkanlığında Yüksekokul bölümleri bazında 13-16 Eylül 2022 tarihleri arasında yapıldı.

Pandemi döneminde online sistemle yapılan toplantılar bu yıl yüz yüze gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Aysun TÜRKMEN 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılının Vatanımıza, Milletimize, Üniversitemize, Akademik - İdari personellerimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını ve daha fazla başarı getirmesini diledi. Geçtiğimiz yılın değerlendirmesini yapan Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Aysun TÜRKMEN, Giresun Üniversitesi Meslek Yüksekokulları içerisin de kısa adı İTESDES olan Uluslararası Teknoloji Bilimleri ve Tasarım Sempozyumu’nun ikincisini online olarak düzenlediklerini, bunun yanı sıra Giresun Üniversitesi bazında ilk defa Öğrenci Çalıştayı düzenlediklerini, öğrencilerimizi sanayi ve iş sektörü ile buluşturduklarını bu eğitim-öğretim yılında da ikincisini gerçekleştirmek istediklerini söyledi. Ayrıca bu yıl Bölüm Başkanlıklarımızın planladığı etkinlikler hakkında görüş alış verişinde bulundular.

Prof. Dr. Aysun TÜRKMEN, Bölüm öğretim elemanlarının eğitim-öğretim amaçlı taleplerini imkanlar ölçüsünde karşılanmaya çalışabileceklerini, öğrencilerimize en iyi eğitimi verebilmek için neler gerekiyorsa yapmaya çalışacaklarını belirtti. Bu bağlamda Bölümlerin taleplerini dinleyerek öğrencilerimize en güzel imkanları tesis etmek için gerekli çalışmaları başlattı. 

Prof. Dr. Aysun TÜRKMEN, Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Birkut GÜLER’i, Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem ÖZDEMİR’i, Dr. Öğr. Üyesi Mehtap ÖZSOY’u, Doç. Dr. Kenan BÜYÜKKAYA’yı, Doç. Dr. Ali TURAN’ı, Doç. Dr. Elif TOPALOĞLU’nu, Doç. Dr. Volkan BAŞER’i, Doç. Dr. Özgür HASANÇEBİ DEMİRKAN’ı, Doç. Dr. Selin KARAİBRAHİMOĞLU’nu yeni unvanlarından dolayı tebrik ederek başarılar diledi.